Avantaje

Tratarea adecvată a lemnului 

  • Prin tratamentul adecvat aplicat lemnului pe care îl folosim la construcție, casa este protejată de potențialii dăunători: carii, ciuperci, mucegai șamd.
  • Se spune adesea că o casă de lemn este atacată de carii, insecte, de ciuperci sau de mucegai. Nu și dacă lemnul este tratat. În fabrica Ecokit, lemnul, după ce a fost in prealabil uscat la umiditatea optimă pentru construcții, este tratat in funcție de elementul pentru care  este utilizat. Lemnul care vine in contact cu betonul este tratat in autoclavă, iar lemnul pentru structura este tratat prin imersie.
  • Exista in România prejudecată ca o casa de lemn « scârțâie » si nu « prea este stabilă ». Asta se întâmpla doar dacă lemnul nu este uscat și dacă la fixarea structurii nu se folosesc piese și conectori metalici adecvați pentru structurile de lemn. Lemnul folosit în realizarea caselor Ecokit este uscat până la o umiditate de 14-16%. Scârțâitul și instabilitatea sunt cauzate și de elementele de fixare rudimentare, așa-numitele scoabe. Structura EcoKit este fixată cu ajutorul conectorilor metalici  galvanizați omologați, concepuți  special pentru acest tip de construcții.

​Rezistență seismică ridicată

  • Rezistența seismică maximă este asigurată de pregătirea corectă a lemnului, folosirea lui în cantitate suficientă și utilizarea unor componente metalice de îmbinare de foarte bună calitate.
  • Casele pe structura de lemn sunt cele mai rezistente in caz de cutremur, și la acest lucru contribuie și munca biroului de proiectare unde nimic nu este lăsat la voia întâmplării. EcoKit construiește in toata Europa, și structura de rezistenta este calculată pentru fiecare casa in parte in funcție de încărcările de de zăpadă și de vânt caracteristice fiecărei zone geografice. Softurile specializate achiziționate de EcoKit ne ajuta sa calculam distanta exacta intre elementele panourilor, planșeului și șarpantei. Fără greșeală !

Consum energetic redus

  • Un alt avantaj important este consumul de energie, mai mic cu până la 50%. Izolația termică oferită de un perete pe structură de lemn este de două ori superioară unui perete de beton.

​Construcție rapidă

  • Construcția propriu-zisă a caselor se realizează într-un timp mult mai scurt, față de zidăria clasică, datorită proprietăților excelente ale lemnului.

​Cea mai sigură garanție este să ne vizitați fabrica și birourile, să ne cunoașteți echipa. În plus, deținem toate garanțiile și certificările necesare, fără de care activitatea noastră în Europa ar fi fost imposibil de desfășurat. Cele mai importante certificate sunt casele construite de noi.

O casă este lucrul cel mai de preț ce poate fi lăsat moștenire generațiilor următoare. Pentru ca și copii noștri să o poată numi « acasă », este esențial ca nici un detaliu să nu fie neglijat pe toată durata procesului de construcție.

Vă așteptăm să ne vizitați !

COLABORATORI

Green Future
foisor.eu
foisor.eu

Se procesează