Despre noi

 

Experiență. Excelență. EcoKit

 

In fabricarea caselor pe structură de lemn EcoKit sunt respectate cu strictețe normele și standardele europene. Nu am fi putut ajunge altfel la cele peste 600 de case ridicate în toată Europa. Proprietarii caselor EcoKit se bucură acum de avantajele acestui sistem constructiv în țări precum: Franța, Belgia, Austria, Italia și bineînțeles în România !

Nu ne-am născut învățați. Am aflat direct de la lemn de ce și cum trebuie să îl folosim. Am aflat că izolația termică oferită de un perete pe structura de lemn este de doua ori superioară unui perete de beton de aceeași grosime. Am aflat că, alegând esența de lemn potrivită și aplicând un strat de protecție încă de la montaj în fabrica EcoKit, lemnul rezistă perfect la umiditate și intemperii. În plus, lemnul este un material mai actual ca oricând, contemporan, modern și creativ prin excelență. Natural, nobil și călduros, se integrează perfect în mediul ambiant. Varietatea stilurilor, esențelor și finisajelor permite obținerea unei game infinite de aspecte contemporane și moderne pentru arhitectura unei case.

În fabrica EcoKit, de la Buhuși, Bacău (2000 m² hale producție – spațiu depozitare), casele sunt construite de oameni care iubesc și respectă lemnul, știind să obțină tot ce e mai bun de la el, respectând și aplicând procedurile : rindeluirea lemnului uscat (umiditate 14-16%) pe patru fețe, tratarea acestuia împotriva dăunătorilor, efectuarea calculelor structurale. Toate acestea în fabrica EcoKit,  cu ajutorul mesei de montaj indispensabilă în procesul de montare a panourilor. Departamentul de proiectare EcoKit utilizează softuri specializate în proiectarea caselor pe structura de lemn (CadWork, RoofCon-TrussCon, Woodengine, MITEK 20/20), pentru efectuarea calculelor structurale și pentru proiectarea de rezistență.

 

Economie. Ecologie. Eficiență

 

Punctele tari ale aspectului ecologic și estetic sunt depășite doar de aspectul economic, eficiența energetică fiind superioară oricărui alt tip de construcții. Ecokit înseamnă economie, ecologie și eficiență.

Polivalent prin excelență, lemnul poate fi utilizat în acest tip de construcții atât la interior cât și la exterior. Izolant natural, organic, lemnul lasă casa să respire. Dacă adăugăm rolul foliilor anti-condens și anti-umiditate, ca și cel al vatei minerale, ajungem la o eficiență termică de invidiat care contribuie la diminuarea considerabilă a facturilor de energie.

Pe lângă economiile pe termen lung, deloc de neglijat, datorate nivelului ridicat de performanță energetică, eficiența EcoKit se traduce și prin rapiditatea construcției. O casă este ridicată de dimineață până seara, acest lucru fiind posibil datorită modularității EcoKit. Casa este construită în fabrica noastră, la temperaturi controlate, la adăpost de capriciile vremii, și supusă permanent unui control strict al calității de către specialiștii noștri.

Profitând de versatilitatea arhitectonică a unui case pe structura de lemn, EcoKit lasă la alegerea viitorului proprietar personalizarea casei, prin alegerea finisajelor exterioare și prin recomandarea unor parteneri profesioniști. EcoKit oferă și soluții de finanțare prin parteneriate cu instituțiile de finanțare care au programe destinate construirii de locuințe. 

Considerăm că pentru buna organizare a construcției unei case, secretul este coordonarea tuturor participanților la realizarea proiectului, ca într-o echipă, si anume: beneficiar, arhitect, constructor. Interdependența si colaborarea continuă dintre membrii acestei echipe au un rol primordial în bunul mers al șantierului și în obținerea rezultatului final dorit - o casă pe structură de lemn eficientă din punct de vedere energetic, confortabilă si primitoare pentru viitoare familie ce va locui în ea.

COLABORATORI

Green Future
foisor.eu
foisor.eu

Se procesează